OKT
10
2016

WinterBBQ Workshop op Winterland Hoofddorp

De eerste activiteiten  van Smokey Village krijgen al vorm  vanaf  7 november organiseren  wij  een WinterBBQ workshops op het Winterland aan het Raadhuisplein. We gaan aan de slag met Wild en seizoengroenten die je zelf op de Q gaat  bereiden  en we eindigen met een lekker winters dessert van de BBQ. Fernando Wokke is een onafhankelijk demo chef   hij kan je over elk merk en soort BBQ je verder helpen.Of het nou gas is of traditioneel kolen tot  keramisch BBQ-N.Daarom is deze workshop is zeer interessant klik  op deze  link WinterBBQ – Workshop  voor meer informatie of om een datum van u keuze te  Boeken. Voor bedrijven die interesse hebben in workshop vanaf 15 personen vragen wij een mail te sturen naar info@smokeyvillage

SmokeyVillage-final-01
SmokeyVillage-final-01
spare-ribs-1
spare-ribs-1
Slide 2
Slide 2
Slide 1
Slide 1
DSC_0660
DSC_0660
Foto heemskerk
Foto heemskerk
Kalkoen
Kalkoen
BBQ
BBQ