BBQ op locatie

Uw BBQ compleet verzorgd

 

Met Smokey Village verandert uw BBQ in een waar feest! Of het nu gaat om een barbecue bij u thuis, op het werk, of om catering tijdens een evenement. Waar BBQ chef Fernando Wokke komt, zorgt dat voor rook én vuur! Smokey Village neemt u alle sores uit handen, zodat u samen met uw gasten kunt genieten van de lekkerste gerechten, ‘low en slow’ op Amerikaanse wijze bereid. Met deze bereidingstechniek wordt het vlees langzaam gegaard bij een temperatuur van 107 graden. Het vlees is daardoor malser en sappiger van smaak. Dankzij de ‘low en slow’ techniek is het mogelijk om grote stukken vlees te garen, waarbij u zelfs kunt denken aan het laten garen van een heel varken! Natuurlijk kunt u ook kiezen voor de traditionele manier van grillen waarbij we het vlees ‘high en fast’ bereiden.

 

Op elke locatie uw BBQ

Gewoon lekker bbq’en op locatie, daar gaat het bij Smokey Village om. Waar u maar wilt en met de nadruk op lekker. Daar wordt iedereen toch blij van!? Uit of thuis, met of zonder bediening, en met of zonder drank. Waarbij we in het geval van BBQ-bier heel graag samenwerken met Slijterij & Wijnhuis Zeewijck uit IJmuiden. In overleg met hen slagen we er dan ook altijd in een drankenarrangement samen te stellen dat lekker aansluit op het menu waar u voor kiest. De Smokey Village BBQ Beer die we met hen hebben ontwikkeld, matcht 100% met onze BBQ-gerechten.

 

Lievelings BBQ

Naast het organiseren van BBQ’s bij u thuis of tijdens uw bedrijfsfeest of evenement, heeft Smokey Village een samenwerkingsverband met restaurant Lieveling in Hoofddorp. Zowel tijdens de lunch als tijdens het diner kunt u in dit restaurant kiezen voor een uitgebreid BBQ arrangement. Bovendien organiseren we op die locatie ook BBQ-workshops en Amerikaanse BBQ-feesten. Een échte aanrader!

 

Of u nu kiest voor een  eenvoudige BBQ of voor een uitgebreide, culinaire BBQ, met Smokey Village bent u verzekerd van een BBQ-belevenis die uw gasten nog lang zal heugen. Bel 06-12815293 of mail naar info@smokeyvillage.com en wij vertellen u meer over onze persoonlijke aanpak.