BBQ producten

Voor de ultieme BBQ-beleving

Als liefhebber en professional op het gebied van de BBQ heeft Smokey Village in de loop der jaren een aantal eigen BBQ producten ontwikkeld:

 

 

Smokey Village BBQ Beer – Blond Spelt bier

Smokey Village BBQ Beer is ontstaan in samenwerking met Richard Blesgraaf van Slijterij & Wijnhuis Zeewijck uit IJmuiden. En we zijn heel tevreden met het resultaat! Het bier is licht doordringbaar met een alcoholpercentage van 6%. De opvallend frisse smaak is te danken aan de toevoeging van koriander.

Dit bovengistende blonde bier is gebrouwen met spelt, het oergraan uit de bronstijd, bekend om zijn gezonde eigenschappen. Naast de heerlijke smaken uit spelt, gerst en tarwe heeft dit bier een kenmerkende frisse smaak door het gebruik van cascade hop en koriander. Dit bier smaakt uitstekend bij de BBQ voor zowel vis- als vleesgerechten. Het bier zal altijd wat troebel schenken vanwege het gebruik van spelt en tarwe.

Ingrediënten: water, pilsmout, tarwemout, spelt, cascade hop, koriander en gist. Bevat een lage concentratie gluten.  

Advies verkoopprijs € 2,25 per flesje

 

Bestellen

 

 


Smokey Village Dutch BBQ Rub

Smokey Village Dutch BBQ Rub is ons eigen kruidenmengel, minder zout dan de doorsnee rubs en uitstekend passend bij alle BBQ-gerechten.

Deze BBQ Rub is dé BBQ Rub van Nederlandse bodem!

Speciaal gemaakt voor de lekkerste ribs, de beste pulled pork en de perfecte kip.

Ingrediënten: bruine basterdsuiker, zout, suiker, kruiden/specerijen (paprikapoeder, peper, chilipoeder, oregano, peterselie), groenten (uienpoeder, knoflookpoeder), gehydroliseerd plantaardig eiwit (soja), aroma, voedingszuur E330, kleurstof E160C

Advies verkoopprijs € 9,95 per pot (400 gram)

 

Bestellen

 


Smokey Village Dutch BBQ Sauce

Smokey Village Dutch BBQ Sauce bevat minder suiker. Als u de BBQ saus van Smokey Village tijdens de barbecue op het vlees smeert, geeft dat een hele mooie glans en is de kans op verbranding minimaal.

Deze BBQ Sauce is dé BBQ saus van Nederlandse bodem!

Speciaal gemaakt voor de lekkerste ribs, de beste pulled pork en de perfecte kip.

Ingrediënten: bruine basterdsuiker, water, groenten, dextrose, suiker, ciderazijn, zout, kruiden/specerijen, gemodificeerd maiszetmeel, aroma, voedingszuur E270, E325, conserveermiddel E202, E211.

Advies verkoopprijs € 9,95 per fles (liter)


Bestellen

 

Slide 1
Slide 1
Slide 2
Slide 2
Slide 3
Slide 3
Slide 4
Slide 4