Even voorstellen

‘Waar rook is, is vuur’

Al vanaf mijn 20e ben ik, Fernando Wokke, bezig met bbq’en. Er wordt wel eens gekscherend gezegd: ”Daar waar Fernando komt is rook en vuur”, maar het is ook zo! Ik houd van het vak en vul er mijn dagen mee. Waarbij ik vooral geniet van de ontspanning en het plezier van onze gasten. Net als ieder ander ben ik ooit begonnen met grillen. In de loop der jaren heb ik mij vervolgens gespecialiseerd in Low & Slow barbecueën: het vlees wordt daarbij op een temperatuur van 107 graden langzaam gegaard boven een smoker, waardoor een rokerige smaak ontstaat. Met Smokey Village behoren wij inmiddels tot een van de beste BBQ-cateraars van Nederland!

 

BBQ catering, BBQ workshops en onvergetelijke productpresentaties

Smokey Village is in te huren voor catering, maar ook als organisator van BBQ wedstrijden. Grillen, Low & Slow BBQ, culinaire BBQ’s, wij doen alles! In de winter komen we bovendien net zo makkelijk bij u barbecueën als in de zomer. Naast het barbecueën zijn we ook in te schakelen voor BBQ workhops en demo’s of productpresentaties. Zo hebben we bijvoorbeeld demodagen gedraaid voor de Vereniging van Keurslagers en hebben we Monolith (keramische BBQ) ondersteund tijdens de Horecava.


Heeft u zin in een BBQ party, een BBQ workshop of bent u zoek naar iemand die een smaakvolle en onvergetelijke productpresentatie voor u kan verzorgen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden! Bel 06-12815293 of mail naar info@smokeyvillage.com.

Slide 1
Slide 1
Slide 3
Slide 3
Slide 4
Slide 4
Slide 6
Slide 6